[ START ] [ INFOS ] [ ALBUMS ] [ SINGLES / EP´s ] [ COMPILATIONS ] [ TRIBUTE ] [ SAMPLER ] [ MERCH ] [ VIDEOS ] [ BOOKING ] [ HELP KURT ]

 

[ KLUTÆ ] [ SEQUENTIAL ACCESS ] [ AM TIERPARK ] [ TRANSPONDER feat. LEAETHER STRIP ] [ MIRLAND / LARSEN ] [ THE STRICKEN ]

 

 

Privacy Policy :

 

Leaether-Strip COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

 

Når du besøger leaether-strip.com indsamler  leaether-strip.com information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger leaether-strip.com til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på leaether-strip.com og til at understøtte vores markedsføring af tilbudene fra leaether-strip.com. Her kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter leaether-strip.com vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af oplysninger på leaether-strip.com  sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via gaffa.dk foretages behandling af personoplysninger, som ikke er offentligt tilgængelige, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven.

leaether-strip.com registrerer automatisk login- og logud- tidspunkter, IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester i leaether-strip.com-universet. Disse oplysninger bliver ikke sammensat med navn og mail.

leaether-strip.com bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics og Relevant, der bistår leaether-strip.com med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af dr.dk.

leaether-strip.com indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

  • Ved brug af såkaldte cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger
  • Hvad er cookies?
  • En cookie er en lille datafil websites gemmer på din computer, for at de kan genkende computeren næste gang du besøger websitet. En cookie er passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

    Hvad bruger vi cookies til?

    Vi bruger blandt andet cookies til følgende:

    • Huske dit brugernavn og din adgangskode fra gang til gang
    • Gemme dine valg af indhold så vi bl.a. kan huske, hvad du har interesserer dig for og giver dig mere relevant indhold ved næste besøg.
    • Samle statistik om hvordan sitet bliver brugt via værktøjet Google Analytics
    • Gøre det muligt at dele via Facebook
  • Vores samarbejdspartneres cookies:
  • leaether-strip.com har en række samarbejdspartnere - annoncører, analyseinstitutter og andre tjenester (fx facebook, twitter, google + og instagram) -som indsætter cookies, de såkaldte tredjeparts-cookies.

    Formålet med de forskellige cookies er, at sikre levering af relevante annoncer, gøre det muligt at logge ind og dele artikler på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider. Ved spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende sættes der cookies med det formål, at registrere din besvarelse og derfor undgå, at du får samme spørgeskema igen.

    Hvordan undgår jeg cookies eller slipper af med dem?

    Der er flere måde at undgå cookies på. Dem kan du læse mere om her:  http://minecookies.org/cookiehandtering.

    Specifikt for Google Analytics:

    Her kan du fravælge cookies fra Google Analytics:  http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

    Hvor længe opbevarer vi cookies?

    De cookies vi sætter hos dig, opbevares i et varieret antal måneder afhængig af formålet med de forskellige cookies.

    Hver gang du besøger vores hjemmeside forlænges perioden for de forskellige cookies, og de fjernes automatisk, når de udløber.

    Behandling af personoplysninger:

    Som bruger af GAFFA.dk giver du os lov til at registrere og behandle personoplysninger om dig og dine aktiviteter på GAFFA.dk. Disse informationer bruges til at give dig relevante tilbud og anbefalinger samt for bruger med abonnement at fremsende vores magasin til den rette adresse.

    leaether-strip.com registrerer og opbevarer oplysninger om:

    • Læste tags for type af indhold og artist
    • Besøgsfrekvens, samt side- og tidsforbrug
    • Device
  • Ophavsret
  • Ophavsretten til siderne, skærmbillederne, oplysningerne og alt materiale på dette Websted ejes af leaether-strip.com, medmindre andet er angivet. Alle personer har hermed tilladelse til at se, kopiere og udskrive materiale på dette, med mindre andet er angivet. Websted under følgende betingelser:

    Materialet må kun bruges som information. Materialet må kun bruges til ikke-kommercielle formål. Alle kopier af materialet eller dele heraf skal indeholde denne meddelelse om ophavsret.

    Bemærk, at alle tjenester og produkter, der beskrives på dette Websted, kan være underlagt andre immaterialrettigheder, der forbeholdes af leaether-strip.com, og ikke er licenseret heri.

    Du må ikke ændre eller på anden måde foretage ændringer af noget materiale, som du udskriver eller henter på dette Websted, herunder, uden begrænsninger, fjernelse af identifikationsmærker eller -symboler fra dette materiale. Du må ikke bruge dette Websted til noget formål, der er ulovligt, bedragerisk, krænkende, obskønt eller truende.

    Ændringer af Webstedet

    Oplysningerne, materialet og indholdet på siderne på Webstedet kan ændres uden varsel på et hvilket som helst tidspunkt. Vi kan foretage ændringer af visse vilkår og betingelser uden varsel, mens du vil modtage information om ændringer når det gælder lagring og brug af persondata.

    Ansvarsfraskrivelse

    Oplysninger, service, produkter og materialer, som er indeholdt i og /eller som der annonceres for på Sitet, herunder uden nogen begrænsning tekst, grafik og links, vises som de er og forekommer uden nogen garanti. leaether-strip.com kan ikke drives til ansvar for annoncørens kampanger på siden. leaether-strip.com giver ingen garanti for, at oplysningerne, der er adgang til via Sitet, er nøjagtige, fuldstændige eller gældende. Vi er ikke ansvarlige for stavefejl og lignende. Priser og oplysninger om, hvorvidt produkter er til rådighed, kan ændres uden varsel.

    Forpligtelser

    Brugeren har følgende forpligtelser:

    • Brugeren skal opføre sig ansvarligt overfor leaether-strip.com og andre brugere.
    • Brugeren må ikke reklamere for andre tjenester og service ydelser.
    • Brugeren skal respektere immaterielle rettigheder vedrørende indhold, tekst, billeder eller andet format, som er leveret af leaether-strip.com.
    • Brugeren må ikke sprede eller videregive oplysninger eller indhold af nogen art fx software, orme, vira, softwarebomber,spam osv., som kan føre til forringelse af Webstedets eller Tjenesternes funktionalitet og/eller forsinke det normale kommunikationsflow mellem Medlemmer på Webstedet.
    • Brugeren må ikke udbrede eller videregive nogen form for indhold, varemærker, billeder eller andre former for immaterielle rettigheder eller information, der tilkommer tredjemand uden først at have indhentet samtykke fra rettighedshaveren.
    • Brugeren må alene anvende sine brugeroplysninger til selv at få adgang til Tjenesterne. Brugeren må ikke røbe, videregive eller gøre sine brugeroplysninger tilgængelige for tredjemand.
    • Brugeren har pligt til at behandle et eventuelt brugernavn og kodeord fortroligt og må således ikke udlevere det til andre. Brugeren er ansvarlig for alle aktiviteter, som udføres under brugerens brugernavn og kodeord. Brugeren er desuden forpligtet til at informere leaether-strip.com, uden ugrundet ophold, om eventuel uautoriseret brug af brugernavn og kodeord.
  • leaether-strip.com kan til enhver tid slette og redigere en brugers profil og indlæg uden tilladelse fra brugeren selv, hvis denne overtræder de til enhver tid gældende brugervilkår.
  • Hvis nogen del af disse Almindelige Betingelser skulle blive anset for retsstridig eller ugyldig og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af betingelserne.

     

     

     

     

     


     

    Privacy Policy // Impressum